I am yours, you are mine. End of story.
22.10.2015.

X o x o

Zaboravila sam kako je poseban osjećaj uzeti laptop, pustiti neku baladetinu, zapaliti cigaretu i prepustiti se pisanju na moj mali dio svemira.
Napokon.

Život mi se kompletno promjenio, ne znam uopće odakle bih počela.
Preselila sam se u drugi grad prije četiri tjedna. Osjećam kako ovaj grad pripada meni i ja njemu, u potpunosti. Svaka ulica mi ispriča priču, a pomiješani jesenski listovi naprave paletu emocija u meni. Smeđa, crvena, žuta, zelena... Ulice igraju igru koja je samo njima poznata, a ja se prepustim ulozi sretnog prolaznika. Strastveni sam zaljubljenik jeseni.

Grad koji me začarao:
autumn, park, and zagreb imageNa fakultetu je lijepo. Nisam ni približno ovo očekivala, pa sam ugodno iznenađena.
Upoznala sam predivne ljude, ekipa je već stvorena. Pet curki. Obožavam ih!
Bila sam jako skeptična što se tiče novih ljudi jer imam dobru lekciju iz prošlosti, ali eto, ipak se nikada ne zna. Studiram ono što sam željela, ono što volim, što me zanima. Počelo je ozbiljno, imam dosta za učiti i posvetila sam se u potpunosti fakultetu. Želim uspjeti, učiniti sebe i svoje roditelje ponosnima!

Kad sam već kod roditelja, spomenuti ću nedostajanje.
Neopisivo mi nedostaju. Mama, tata, seka, braco ali najviše od svega moj pasić. Trudim se ne razmišljati o nikome previše jer znam gdje bi me to odvuklo. Negdje u podsvijesti držim u sebi i ne dam van tim lošim mislima. Prije spavanja uvijek mislim na baku i pomolim se za nju. Još ne prihvaćam činjenicu da je nema u onom toplom njenom stanu, ne mogu podnijeti to da je više nikada neću vidjeti. Ako pustim tu istinu i tugu iz mene, utopiti ću se.

Sve je puno promjena pa sam nastavila taj niz. Skratila sam svoju predivnu duuuugu kosu, a kaže se: "žena koja skrati kosu, planira promijeniti svoj život". Ovo je moja godina promjena. Novi početak, novi život i nova ja. U potpunosti.
I sviđa mi se moj novi svijet, sviđa mi se nova ja.
fashion, style, and gif image
 
Idem dalje..
Pusa
X O X O